Η Ιστορία μας

Το εστιατόριο “Ιθάκη” ιδρύθηκε το 2016 από τον Σταύρο Κυριακίδη, ο οποίος έχοντας μια εμπειρία 30 ετών στο χώρο της εστίασης κατάφερε να δημιουργήσει έναν χώρο εξαιρετικής γαστρονομικής ποιότητας. Συνιδιοκτήτης ο γιος του, ο Κυριάκος Κυριακίδης, βασικός συντελεστής και συνοδοιπόρος στο νέο αυτό εγχείρημα. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, ο συνδυασμός της απλότητας μιας οικογενειακής επιχείρησης, με μοντέρνα στοιχεία πολυτέλειας και εκσυγχρονισμού, με γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση και την υψηλή ποιότητα. Η δική μας «Ιθάκη» βρίσκεται στην παραλία Γερακινής στη Χαλκιδική, απέναντι από το ξενοδοχείο «Ikos Olivia». Χάρα μας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας συνοδεύσουμε σ’ ένα ταξίδι από γεύσεις του τόπου μας, γεύσεις οι οποίες συνδυάζουν αξία και ποιότητα.

Σταύρος Κυριακίδης

Ιδιοκτήτης
null
XXX_5168 copy

Ο χώρος μας

Με τη λευκή απόχρωση καθώς και με τα γαλάζια φινιρίσματα, τα οποία κυριαρχούν στις λεπτομέρειες, ο χώρος δίνει την αίσθηση ενός μοντέρνου και κομψού εστιατορίου με νησιώτικο ύφος. Πέρα από τα χρώματα και την ξύλινη επίπλωση, το παραδοσιακό ψαροκάικο στο προαύλιο χώρο, αποδίδει τον μοναδικά ιδιαίτερο κόσμο της ελληνικής θάλασσας. Η βασική ιδέα του σχεδιασμού, είναι η μεταφορά της ζωής στην θάλασσα, στους χώρους του εστιατορίου.

Κάντε την κράτηση σας ΤΩΡΑ εύκολα και γρήγορα!

Service

Οι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν την ομαλή λειτουργία του χώρου ακολουθώντας πιστά τις σύγχρονες απαιτήσεις υγιεινής και ποιότητας μιας κουζίνας. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, προσφέρει άρτια εξυπηρέτηση, με στόχο οι πελάτες να ταξιδέψουν με ικανοποιήση στον όμορφο κόσμο της γευστικής απόλαυσης.
XXX_5415 copy

Το menu μας

Η δική μας Ιθάκη προσφέρει γευστικές απολαύσεις από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, με γεύσεις από στεριά και θάλασσα. Φρέσκο ψάρι,  θαλασσινά και ιδιαίτεροι συνδυασμοί κρεατικών συνοδευόμενα από εκλεκτές λιχουδιές και μια μεγάλη γκάμα ελληνικών οίνων.

Φρέσκα ψάρια από τον τόπο μας!

Δοκιμάστε την καλύτερη ποιότητα θαλασσινών και κρεατικών

Ο Chef

Το μενού έχει επιμεληθεί ο διακεκριμένος Chef Νίκος Λιόγγαρης, ο οποίος αγαπά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τις καθαρές γεύσεις όσο και την υψηλή γαστρονομία. Δοκιμάζει τις νέες γευστικές τάσεις που επικρατούν κατά καιρούς και δεν διστάζει να τολμήσει και να τις υιοθετήσει στα πιάτα του.

Από το 2011 είναι μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, καθηγητής στο Ι.Ε.Κ.Παστέρ, chef σύμβουλος στον σύλλογο ”Δράση για την κοιλιοκάκη” που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, δημιουργεί μενού και συμβουλεύει διάφορα εστιατόρια (consulting), είναι πατέρας δυο παιδιών και γράφει ακόμη με μολύβι.

Νίκος Λιόγγαρης

Chef
null
NickLioggaris